Pagina's

zondag 28 augustus 2011

Notitieblokje Magnolia

Vandaag heb ik mijn notitieblokje afgemaakt. Onlangs heb ik Den Bosch blanco notitieblokjes gekocht. Op diverse beursen had ik ze steeds weer zien liggen, maar steeds geen ideeën gehad om er ook iets mee te maken.

Thuis er maar eens mee aan de slag gegaan. Met dit als resultaat.
De stempel is van Magnolia uit de "You are so special"-collectie.
De stempel is ingekleurd met copic markers.
 Gezicht: E000, E00, E02, E93
Jurkje: R81, R83, R85
Haar: E71, E74, E77
Het papier is van Maja Design. Voor het snijden van het papier heb ik gebruik gemaakt van de Silhouette.

Groetjes Gerda

donderdag 25 augustus 2011

Ipad-hoes: scrappen met stof


Onlangs heb ik een Ipad2 gekregen. Hierbij heb zat alleen magneethoes om het beeldscherm te beschermen. Nadat een collega had gevraagd, een hoes voor haar te maken had ik de smaak te pakken. Ik heb dinsdagavond meteen ook een hoes voor mij zelf gemaakt.

De mooie stof met rozen, de stukken band met tekst ("roses are red, violets are blue..."), het kant en de knoppen zijn van Eline's huis.

Ik had deze stof en andere spulletjes al een hele tijd liggen. Eigenlijk wilde ik zoals in het boek van Eline graag een tas maken. Maar ja geen tijd... maar wilde ik voor het 'vervoer' van de Ipad2 toch een hoes voor mij zelf. Mooie gelegenheid om de stof te gebruiken. Het is net scrapbooken met stof.


De hoes heeft een zakje voorop voor de oplader. Aan de binnenkant zit een vakje voor bijvoorbeeld een pinpas. De hoes wordt afgesloten met klitterband.

Groetjes Gerda

zaterdag 20 augustus 2011

Keukenprinses


Het heeft even geduurd voor het 2e berichtje kwam, maar deze week was mijn eerste werkweek na de vakantie en ik ben bezig geweest met het opruimen van de hobbykamer. Mijn scrapspullen stonden in bakken beneden in de keuken. Omdat de slaapkamer boven al wordt gebruikt voor andere knutselspullen, konden daar mijn scrapspullen ook naar toe.
Ook heb ik deze week mijn Rhinestones uitgeprobeerd. Ik ben er erg blij mee!!! Het is goed gelukt (vind ik zelf tenminste). Ik heb een schort bij de Hema gekocht (ik kan goed knoeien) en heb deze voorzien van een kroontje voor de keukenprinses.


Het 'pimpen' van kleding en andere zaken smaakt zeker naar meer! Nu maar eens bedenken wat ik nog meer kan bewerken...

Groetjes Gerda

zondag 14 augustus 2011

Eerste blogbericht: Rhinestone Starterskit

Afgelopen donderdag ben ik samen met mijn moeder naar de knotsgekke scrapdagen geweest in Den Bosch. Via Twitter had ik kaartjes gewonnen, Creabest bedankt! Omdat ik vakantie had zijn we die kant gezellig op gegaan.

Uiteraard waren er weer heel veel mooie spullen en heb ik natuurlijk weer veel te veel gekocht. Maar goed er is toch maar 2 keer per jaar een knotsgekke scrapdag ;-). Onder mijn aankopen ook de Rhinestone Starterskit voor de Silhouette (gekocht bij Creabest). Ik wilde deze kit al een tijdje aanschaffen, maar heb gewacht tot de beurs. Met de Silhouette snij je sjablonen en vervolgens maak je met de benodigheden uit de kit een strijksjabloon. Dit kun je vervolgens ergens op strijken.

Ik kan niet wachten er mee aan de gang te gaan. Maar goed dat we vandaag echt knutselweer hebben, kan ik er mooi mee aan de slag! Het resultaat ga ik natuurlijk laten zien.

Groetjes Gerda