Pagina's

zaterdag 31 december 2011

Welkom Juulz


Hoi, hoi
De laatste dag van het jaar. Ik heb de afgelopen week nog wat leuke dingen in elkaar gezet. Die wil ik nog graag even met jullie delen.

Afgelopen donderdagochtend (1.43) is het zoontje van goede vrienden van ons geboren Juulz Silver. Omdat we wisten dat het een jongetje zou worden had ik de kaart en het tasje al zo goed als klaar, maar goed ik moest het nog even afmaken met de naam.

Voor het kaartje heb ik wederom de layout van Merit en Annemarie gebruikt. De stempel is van Marianne design. De bloemen, parel hartje, lint en pareltjes zijn van Wild orchid kraft.


Het krafttasje heb ik gekocht bij Creabest. Voor het tasje heb ik bijna de zelfde materialen gebruikt als voor kaart. Ik heb hier een kanten hart en label van magnolia toegevoegd. Van het tasje heb ik een klein kraamtasje gemaakt, met twee luiertjes, een fles Zwitsal, een spuugdoekje, een blauw badeendje en een rompertje met zijn naam (gelijk aan die je hier eerder op de blog zag voor Milan).


Voordat ik het vergeet:
Op 6 en 7 januari viert Creabest hun twee jarig bestaan van de winkel in Ommen. Om dit te vieren worden er leuke make en takes georganiseerd in de winkel!

Tenslotte wil ik jullie een goed, gezond en creatief 2012 wensen. Een hele fijne jaarwisseling en tot snel!

Groetjes Gerda

woensdag 28 december 2011

Rompertje voor Milan


Mijn broertje en schoonzusje zijn 24 december oom en tante geworden van neefje Milan. Speciaal voor Milan heb ik dit rompertje gemaakt... tenminste het rompertje is van de Hema, maar de opdruk heb ik gemaakt met behulp van de Silhouette.


Met drie soorten heat transfer van Silhouette heb ik de afdruk gemaakt. Zie voor meer informatie de blog van creabest.

Hebben jullie allemaal fijne feestdagen gehad? Het was bij ons best druk, maar wel gezellig. Nu de laatste twee dagen van het jaar nog werken en op naar 2012!

Nog een fijne avond!

Groetjes Gerda

zaterdag 24 december 2011

Fijne feestdagen

Ik wil iedereen hele fijne en gezellige kerstdagen wensen!!
En een geweldig, gezond en bovendien creatief 2012.

Groetjes Gerda

woensdag 21 december 2011

Welkom Sander


Ik ben afgelopen weekend aan de slag gegaan met de geboortekaartjes. De geboorte kaart voor mijn collega, haar zoon Sander is 15 december geboren.


Het ontwerp van de kaart heb ik 'afgekeken' van een kaart die Merit en Annemarie onlangs op hun blog hadden staan. Ik vond het een leuke basis om een geboorte kaart op te maken. 


Voor de kaart heb ik gebruik gemaakt van designpapier van Jilliebean Soup. Daarnaast heb ik kraft cardstok en glitter papier gebruikt. De stempels zijn van Marianne design en Eline's huis. De diverse stanzen zijn van Magnolia. De label en de blaadjes heb ik deze week op marktplaats gekocht! Ik denk dat ik ze veel ga gebruiken! Zo leuk zijn ze. De bloemen zijn wederom van Orchid Kraft. Verder is de kaart afgemaakt met parel hartjes, plakparels en een wondgaasje onder de bloementoef.


De stempels zijn ingekleurd met copics en afgewerkt met een witte gelpen. De gebruikte nummers zijn:
E71, E74, E77, E93 (beer)
BG01, BG02, BG05 (Luier en fles)

Een fijne woensdag!

Groetjes Gerda

dinsdag 20 december 2011

Kerst boekenlegger


Vandaag een kerst boekenlegger. Ik zag dit design in de Silhouette design studio en ik vond het meteen een schattig ontwerp. En met het papier uit het DT pakket van Creabest was dit ontwerp om te toveren in een heuze kerst boekenlegger.


Voor de boekenlegger heb ik kraft cardstock weer als basis gebruikt, daarnaast heb ik designpapier van Basic grey gebruikt. Het gewei en het labeltje voor op zijn van licht kraft cardstock gemaakt. De boekenlegger is verder afgemaakt met stickers, pareltjes en touw.

Fijne dinsdag!

Groetjes Gerda

zondag 18 december 2011

Kerststukje


Afgelopen week was weer zo'n week dat we elke avond niet thuis waren. Ik heb dus ook geen kaarten kunnen maken... :-(. Een van de avonden heb ik wel iets heel anders gedaan dan kaarten maken. Ik heb namelijk samen met collega's een kerststuk gemaakt. Gezellig kletsen en aan het einde van de avond met iets moois naar huis gaan.


Toen we weg gingen was ik nog niet zo tevreden over het stuk, maar toen hij uiteindelijk op de salontafel stond gaf het toch dat stukje dat ik eindelijk toch erg tevreden ben.

...en waar ik ook heeeeel tevreden over ben, of eerder heel blij mee ben is mijn vermelding bij The Sweet Stop sketch challenge blog. Met onderstaande sketch moest je een kaart maken. Mijn inzending was de Rode magnolia kerstkaart... joepie blij!


Ik zal komende week toch echt geboortekaartjes moeten maken. Een collega en een bekend van Zumba zijn inmiddels bevallen van Sander en Guus. En een goede vriendin staat op het punt te bevallen...

Fijne zondag!

Groetjes Gerda

dinsdag 13 december 2011

Laatste kerstkaart...


Afgelopen zondag kwam ik op de blog van Krea Teja terecht en zag dat ze een leuke challenge hadden. Maak een kerstkaart met roze en kraft cardstock. Omdat ik toch nog een gekleurde magnolia had liggen en roze en kraft cardstock mijn favourieten zijn ben ik hier zondag nog mee aan de slag gegaan. Met dit dus als resultaat. De challenge sluit bijna dus vandaar deze tweede blogpost.


Voor de kaart heb ik papier gebruikt van My mind's eye, lost and found two (roze papier), marianne design (muzieknoten) en Glitter papier. Verder heb ik stansen gebruikt van Tim Holtz (klok) en Magnolia (bloem). De stempels zijn van Magnolia en Eline's huis. Tenslotte heb ik bloemen van Wild orchid kraft gebruikt en is de rest van de kaart versierd met pareltjes, sterretjes, een wondgaasje en een kantje met lint.

Met deze kaart wil ik dus mee doen aan de challenge van Krea Teja:

Groetjes Gerda

Fijne feestdagen


Vandaag een doosje/zakje die ik gemaakt heb voor de blog van Creabest. Dit keer had ik in het DT pakket ook designpapier zitten. Het was even zoeken wat ik met dit papier kon, maar ik al snel had ik het idee nog een doosje/zakje te maken. 


Het doosje is gemaakt van kraft cardstock. Daarnaast heb ik adhensive cardstock van Silhouette gebruikt en design papier van Basic grey. De piguïn heb ik gemaakt met cardstock. Helaas heb ik nog niet alle kleuren van het adhensive cardstock, want dat kun je voor het maken van dit soort snijbestanden super gebruiken! Tenslotte is het doosje afgemaakt met een stempel een stukje klitterband om hem dicht te doen. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Fijne dinsdag!

Groetjes Gerda

maandag 12 december 2011

Beterschap Opa


Goedemorgen,
Vandaag het doosje wat ik voor mij opa heb gemaakt. Ik weet het heel erg roze... maar goed het ging om het idee. Ik heb er lekkere chocolaatjes in gedaan voor opa, die zeker in de smaak vielen.

Het doosjes is een ontwerp uit de Silhouette online store en is met de Silhouette gesneden. Voor het doosje heb ik als basis kraft cardstock gebruikt, daarnaast heb ik adhensive cardstock van Silhoutte gebruikt. Het designpapier is van pink paislee - snow day. De letterstickers zijn te koop bij Creabest.


De Magnolia is met Copics gekleurd. De volgende nummers heb ik gebruikt:
E000, E00, E02, E93 (gezicht en lichaam)
E71, Y19, Y15 (haar)
E71, E74 en E77 (laarzen)
R81, R83, R85 (jurk)
BG96, BG93 (takken)
R24, R27, R29 (bloemen)


Ik heb de smaak te pakken met de doosjes. Morgen een doosje die ik voor de blog van Creabest heb gemaakt...

Fijne maandag!!

Groetjes Gerda

zondag 11 december 2011

Rode kerstkaart (SSS138)


Goedemorgen,
Gisteren heb ik heerlijk kunnen knutselen. Ik heb zoveel dingen gemaakt... sta helemaal verbaasd van me zelf... haha. De rode Tilda van Magnolia had ik afgelopen week gekleurd en nu de rode kaart erbij. Normaal is rood niet echt mijn kleur, maar zo met kerst vind ik hem toch wel geslaagd.

Voor de kaart heb ik kraft cardstock gebruikt als basis. Daarnaast heb ik papier van Maja Design (hartjes) en Basic Grey - Nordic Holiday (rode  met witte tekst) gebruikt. Verder heb ik de kaart versierd met een bloem van Wild orchid kraft en diverse andere leuke spulletjes en stempels (Eline's huis).


Met deze kaart wil ik mee doen aan de challenge van The Sweet Stop:

Voor opa wilde ik een mooie kaart maken, maar het is uiteindelijk een doosje geworden. Hierin zal ik wat lekkers doen voor de patiënt. Morgen zal ik laten zien wat ik gemaakt heb.

Een prettige zondag!

Groetjes Gerda

zaterdag 10 december 2011

Blauwe kerstkaart

Goedemorgen,
De eerste gekleurde Magnolia heb ik gebruikt om er een blauwe kerstkaart van te maken. Donderdagavond had ik wat papier en spulletjes bij elkaar gezocht en vanmorgen heb ik in alle rust ;-) (Michael is nu aan het werk) deze kaart afgemaakt.


Voor de kaart heb ik drie stanzen van Magnolia gebruikt (vlinder, bloemen en border). De bloemen heb ik afgelopen weekend op marktplaats gekocht. Ik kon niet wachten om ze te gebruiken. Ik vind ze echt super!!


De kaart heb ik verder versierd met de bloemen van Wild Orchid Kraft, pareltje, een kantje met lint, sterretjes en een stuk kraft cardstock met daarop een stempel van Eline's winterhuis. Wat heeft zij toch gave stempels. Ook ronde stempel rechts is van haar.


Ik ga nu nog maar even boodschappen doen en vanmiddag komt familie voor onze bankstellen. Volgende week krijgen we namelijk onze bestelde hoekbank!! Joepie!! Vandaag wil ik ook nog een kaartje maken voor mijn opa. Hij is gisteren van de stoel gevallen en heeft hierdoor een 'gat' in z'n hoofd. Morgen maar even op ziekenbezoek.

Prettig weekend!!

Groetjes Gerda

woensdag 7 december 2011

Magnolia

Goedeavond, 
Gisteren heb ik heerlijk zitten kleuren met mijn copics. Dit vind ik zo lekker ontspannend, dat ik het eerst ook bij kleuren heb gelaten. Ik heb deze mooie magnolia's eerst helemaal gekleurd en versierd. De kaartjes ga ik de rest van week mee bezig... tenminste morgenavond heb ik nog een gaatje in de agenda om te knutselen.

Voor de magnolia's heb ik zoals gezegd copics gebruikt. Onder de stempels vermeld ik de kleuren even. Verder heb ik de stempels 'versierd' met sticklers. Bij de rode en roze magnolia heb ik 'frosted lace' gebruikt. Hierover heb ik vervolgens glitters gestrooid. Op de blauwe magnolia heb ik 'silver' gebruikt.

 R24, R27, R29 (rood)
Ng93, Bg96, BG99 (groen)
E000, E00, E02, E93 (gezicht en wangen)
E71, E74, E77 (haar en pakketje)

B93, B95, B97 (jurk, strikjes, sokken)
E000, E00, E02, E93 (gezicht en wangen)
R29 en YG99 (hulst en besjes)
Y19, Y15 en E71 (haar)

R81, R83, R85 (Jurkje, muts)
W3, W5, W7 (haar en schoenen)
E000, E00, E02, E93 (gezicht en wangen)
R24, R27, R29 (rode strik)
BG93, BG95, BG99 (kadootje)
C5, C7, C9 (zool schoenen)
C0 (schaduw)

Ik ga nu snel naar volleybal. Prettige woensdagavond nog.

Groetjes Gerda

dinsdag 6 december 2011

Kado doosje


Goedemorgen,
Het heeft even geduurt, maar na een drukke week heb ik eindelijk weer tijd wat te plaatsen. De afgelopen week was weer druk en afgelopen weekend had ik migraine... ik had eigenlijk het hele weekend willen knutselen maar helaas. Nu de hoofdpijn weer weg is, kan ik weer volop aan de slag.

Tussen de bedrijven door had ik al wel een doosje klaar staan om ook weer te versieren. Ik vond het maken van het kadootje voor mijn moeder zo leuk dat ik meteen met de volgende ben begonnen.


Ik heb wederom het papier gebruikt dat geïnspireerd is door studio pip (te koop bij Pipoos). De stempels zijn van Magnolia en van Eline's winterhuis. Ik heb ik de vlindertjes gestanst met een stans van Magnolia. Dit heb ik gedaan uit glitterpapier (op één van de vele beurzen dit jaar gekocht, weet helaas :-( niet meer waar). Tenslotte alles versierd met bloemen van Wild Orchid kraft.

Ik zal vandaag al vast beginnen met een geboortekaartje voor goede vrienden. Ze is over twee week uitgeteld van de tweede, een jongen. Ik kan het kaartje al een heel eind klaar maken. Helaas moeten jullie wel wachten, want ik plaats hem natuurlijk pas als de kleine er is. Tot die tijd zal ik ook nog kerstkaarten maken, dus er komt vast nog wel weer wat voorbij op mijn blog.

Fijne dinsdag!

Groetjes Gerda