Pagina's

donderdag 26 januari 2012

Love label

Afgelopen dinsdag kon ik me er niet echt toe zetten om aan het leren te gaan. De afgelopen twee week heb ik veel nieuwe dingen geleerd op het werk en in de opleiding en ik vind het erg leuk allemaal. Af en toe heb ik alleen even wat energie nodig... en dan moet ik gewoon even knutselen, want daar krijg ik persoonlijk altijd veel energie van! 

Ik ben wederom aan de slag gegaan met de spullen van Tim Holtz. Wat maakt die man toch geweldige spullen. Laatst heb ik een set glazen flesjes gekocht en die moest ik natuurlijk een keer gaan gebruiken.

Bij de bloemetje heb ik het flesje geplakt. Hierop heb ik de tekst love met stickers geplakt. Aan de bovenkant van de label zie je links allemaal pareltjes bij elkaar. Daar word ik helemaal blij van!

Op de laatste foto kun je zien dat ik met embossingpoeder (met glitter) een stempel heb gestempeld (love achtergrond van Magnolia). Deze heb ik nadat ik de stains heb aangebracht en heb laten drogen, gestempeld en verhit. Geeft net dat beetje extra! 

Nog een hele fijne avond!

Groetjes Gerda

dinsdag 24 januari 2012

Labels

Goedeavond,
Afgelopen weekend heb ik even de tijd genomen om te knutselen. Even heerlijk ontspannen!! Ik kreeg dit weekend mij bestelde heat tool van Tim Holtz binnen, samen met de labels van Ranger. Onlangs had ik al wel stains en distress poeder gekocht, maar zonder heat tool gaat het wat lastig :-). Ik kon niet wachten er mee aan de slag te gaan.

Dit roze/beige label heb ik gemaakt met de stains worn lipstick en pumice stone. Eerst heb ik met doorzichte distress poeder de stempel love van magnolia gestemeld. Daarna ben ik met de stains er overheen gegaan. Vervolgens heb ik de love stempel nogmaals gebruikt met bruine inkt. De zijkanten zijn met de zelfde inkt bewerkt. De stempel links is met distress poeder gemaakt en is een stempel van TIm Holtz. Het lint, het kantje en de grote roos heb ik ook eerst met de worn lipstick bewerkt. De mooie krul in het lint kwam 'per ongeluk'. Ik wilde het laten drogen met de heat tool, door de warmte krulde het lint op.

Dit blauw groene label heb ik gemaakt met de stains: broken china en peeled paint. Eerst heb ik de eerste laag aangebracht en gedroogt. vervolgens heb ik het label opnieuw nat gemaakt met de mini mister. Toen heb ik een aantal 'stippen' gemaakt. Vervolgens heb ik het label met spulletjes van Tim Holtz en Wild orchid kraft versierd. 

Dit laatste label heb ik eerst bewerkt met 'pumice stone'. Daarna heb ik het gedroogd. Vervolgens heb ik met de verschillende kleuren die hier boven ook zijn genoemd 'stippen' gemaakt. Nadat ik het label weer heb gedroogt heb ik een stempel van different colors gebruikt over het gehele label.

Nu ik druk met de studie bezig ben is het maken van deze labels wel een welkome afwisseling. En ze zijn snel te maken. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Gerda

donderdag 19 januari 2012

Kado enveloppe

Goedemiddag,

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een creatie om mijn blog zette. Ik heb het de afgelopen twee weken zo druk gehad. Omdat ik in mijn werk graag richting een andere afdeling/functie wil ben ik 9 januari begonnen met een stage van een half jaar bij een andere bank. Dit houdt voor me zelf in veel nieuwe mensen leren kennen en veel nieuwe werkzaamheden. Daarnaast wil ik de bijbehorende studie graag in het komende half jaar afronden. Dit houdt alleen wel in dat ik mijn vrije dinsdag nog grotendeels met de neus in de studieboeken doorbreng in plaats van aan mijn hobbytafel :-(. En voeg aan dit alles ook nog een aantal verjaardagen toe en al je dagen zijn snel gevuld. Tussendoor heb ik gelukkig de tijd gehad om een enveloppe te maken.

Op de foto zien jullie een enveloppe die versierd is met een magnolia stempel. Deze is ingekleurd met copics. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de stempel van eline's huis. Ze blijven gewoon geweldig! Ik heb diverse stansen van magnolia gebruikt, waaronder mijn nieuwste aanwinst de swirl met hartjes! Het papier is van my minds eye (te koop bij Creabest).

De diverse bloemen, pareltjes en hartjes zijn van Wild Orchid Kraft.

Ik ga de komende periode mijn best doen toch regelmatig een nieuwe creatie te laten zien op mijn blog.
Tot snel!

Groetjes Gerda

dinsdag 3 januari 2012

Winterse creatie


Goedeavond,

Vandaag een kaartje die ik gemaakt heb voor de challenge van Krea Teja. Sjakkie heeft een sketch gemaakt die gebruikt moet worden. Hiermee moet een winterse kaart gemaakt worden, maar GEEN kerstkaart.


Ik vond het nog best lastig om een leuke winterse kaart te gaan maken. Normaal vind ik het ook erg leuk bloemen te gebruiken, maar deze sketch had daar niet echt ruimte voor. Na een middagje zweten is dit uiteindelijk het resultaat. 


Ik ben benieuwd wat jullie van deze creatie vinden.
Een fijne avond nog.

Groetjes Gerda

zondag 1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar


Hey hoi,

Een nieuw jaar, met hier het eerst bericht op mijn blog! Ik heb hier al een aantal keer foto's laten zien van mijn Smashbook. Nu was ik laatst op YouTube aan het kijken bij de fimpjes van Wild Orchid. Toen kwam ik een voorbeeld tegen van iemand die haar Smashbook had versierd aan de buitenkant. Ik denk dat kan ik ook wel eens doen. Dan kan ik alle spulletjes die ik graag gebruik aan de buitenkant doen, zodat ik die ook kan 'bewaren' bij m'n boek.


De stempel is uiteraard van Magnolia en is ingekleurd met copics. De kleuren die in gebruikt heb zijn:
Haar/schoenen: E71, E74, E77
Jurk: R81, R83, R85
Lucht: BG10
Gezicht: E000, E00, E02, E95
Gras: YG03
Sokken: C000, C00, C01


 Het design papier is van Maja design. Verder heb ik uiteraard veel bloemen gebruikt van Wild Orchid kraft. Verder heb ik gebruikt: stanzen van magnolia, plakparels, stempels van Tim Holtz en Eline's huis, knopjes van Eline's huis, kant van de markt.

Ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Groetjes Gerda