Pagina's

dinsdag 3 januari 2012

Winterse creatie


Goedeavond,

Vandaag een kaartje die ik gemaakt heb voor de challenge van Krea Teja. Sjakkie heeft een sketch gemaakt die gebruikt moet worden. Hiermee moet een winterse kaart gemaakt worden, maar GEEN kerstkaart.


Ik vond het nog best lastig om een leuke winterse kaart te gaan maken. Normaal vind ik het ook erg leuk bloemen te gebruiken, maar deze sketch had daar niet echt ruimte voor. Na een middagje zweten is dit uiteindelijk het resultaat. 


Ik ben benieuwd wat jullie van deze creatie vinden.
Een fijne avond nog.

Groetjes Gerda

6 opmerkingen:

  1. Hoi Gerda , ik vind je winterse kaart erg goed gelukt , hoor. Ik vind Snowy zooooooooo schattig !! Je hebt de sketch goed gebruikt. Bedankt voor het meedoen bij KrejaTeja. Succes ! Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje Gerda, heel leuk!
    Bedankt voor je deelname aan de challenge.
    Groetjes van Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. What a beautiful snowman card, Gerda! We zitten hier eigenlijk een beetje op de sneeuw te wachten, normaal ligt hier om deze tijd een dik pak! De komende dagen ziet het er niet naar uit dat het buiten wit gaat worden. Het lijkt wel herfst ...

    Hugs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een hele mooie kaart Gerda! Mooi papier en een leuke stempel! Bedankt dat je meedoet met de KreaTeja challenge, groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi winterskaartje heb je gemaakt Gerda met de sketch...
    Bedankt voor je deelname bij Kresa Teja!
    groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Gerda, ben toevallig op je blog terechtgekomen en heb eens rondgekeken. Wat maak je mooie dingen!! Dit winters kaartje is ook prachtig. Ik ga je met veel plezier volgen!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen