Pagina's

zondag 20 november 2011

Kerstkaart


Deze week was weer lekker druk... we zijn dinsdag met onze buren naar het Nederlands elftal geweest in Hamburg. Voor de voetballiefhebbers onder jullie, we hebben verloren. Ook ben ik deze week met collega's naar Night of the Proms geweest in Rotterdam. Dit was ook een geweldig spektakel!!

Door alle drukte heb ik geen tijd gehad om te knutselen, maar gelukkig is het vandaag zondag en hebben we niets op het programma staan... heerlijk!!


Deze roze kaart heb ik vanmorgen in elkaar gezet. Ik had al een aantal stempels van Marianne Design ingekleurd zodat ik zo met een kaart aan de slag kon.

Voor de kaart heb ik papier en stempels gebruikt van Marianne Design. Ook heb ik stanzen gebruikt van Magnolia (vlinder), Joy craft (takken) en Tim Holtz (klok). Tenslotte heb ik de kaart afgemaakt bloemen, pareltjes en parelsterretjes allemaal gekocht bij Wild Orchid crafts.

De stempel is ingekleurd met copics.
Sjaal en muts: R81, R83, R85
Sjaal eekhoorn: BG93, BG 96, BG99
Eekhoorn en vogeltje: W3, W5, W7
Wangetjes: E93
(sproeten met een gelpen)

De komende weken blijven druk. Deze week heb ik een personeelsavond en vier verjaardagen. Ik ben geloof ik geen avond thuis. Extra genieten van deze vrije dag dus!! Ik zeg knutselen!!

Groetjes Gerda

1 opmerking:

  1. Je bent een bezig bijtje. Wat een druktes. Maar deze kaart is tussendoor toch wel een beauty geworden.
    DIe klok van Tim doet het zo leuk op kaarten.
    Veel succes met al je andere bezigheden.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen