Pagina's

dinsdag 22 november 2011

Smash book


Ik heb vandaag gelukkig al weer wat tijd om mijn knutselkamer kunnen doorbrengen. En ik ben even heerlijk aan het plakken geweest in mijn Smashbook. Heerlijk!! Verstand op nul en plakken maar!!

Op de bovenste foto twee pagina's waarop ik al mijn favoriete spulletjes op knutselgebied heb geplakt. Het zijn vooral de materialen en stansen die ik graag gebruik.


Afgelopen dinsdag zijn we naar het Nederlands Elftal geweest in Duitsland. Ik vind het altijd leuk om van dat soort gelegenheden de kaartjes e.d te bewaren. En nu met mijn Smash dagboek, kan ik het lekker bij elkaar plakken en zo bewaren.


Tenslotte heb ik in mijn smashbook twee pagina's voor kaartjes van voorstellingen of andere dingen. Van het 'uitje' heb ik alleen maar een kaartje. Ik vind het wel leuk de kaartjes in te plakken en er dan kort bij te zetten met wie ik waar ben geweest. Links zie je bijvoorbeeld het kaartje van Night of the proms waar ik afgelopen vrijdag ben geweest.

Zo nog maar even wat noodzakelijke boodschapjes doen en dan snel naar m'n knutselkamer. Ik wil voor de verjaardag van mijn moeder (morgen) nog even wat ik elkaar zetten... ben je al nieuwsgierig naar je kadootje mam?? (hahaha)

Groetjes Gerda

2 opmerkingen:

 1. hallo
  mooi hoor het smash boek
  ja ik ben idd nieuwsgierig wat ik krijg
  groetjes mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan hoor, zo alles bij elkaar plakken. E het eindresultaat wordt toch een dagboekje.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen