Pagina's

zondag 6 november 2011

Kreadoe 2011 @Creabest


De kreadoe 2011 is voor mij afgelopen. Afgelopen donderdag en vrijdag heb ik het team van  Creabest geholpen tijdens de Kreadoe. Ik was al eerder op de Kreadoe, maar ik heb er nog niet eerder gewerkt. Maar de afgelopen dagen waren zeker voor herhaling vatbaar!! Voor de 'harde kern' Bauke, Berthine, Marileen en Lydia is zo'n beurs echt aanpakken. RESPECT hoe winkeleigenaren/kraamhouders zo'n week moeten werken.


Ondanks het feit dat het aanpakken is, zijn het vooral leuke en gezellige dagen geweest. Je kunt mensen blij maken met hele kleine dingen, bijvoorbeeld een stempel die ze al heel lang zoeken. Of met wat grotere (lees: duurdere) dingen, bijvoorbeeld de Silhouette Cameo. Creabest heeft deze nieuwe snijmachine bij het begin van de beurs binnen gekregen en konden vele mensen blij maken met dit geweldige snijaparaat!!

Op de bovenstaande foto zie je de kraam van Creabest op de Kreadoe. Aan de zijkanten van de kraam werden demo's gegeven. Aan de ene zijde werden demo's gegevens met Tim Holtz producten, aan de andere zijde werd de nieuwe Cameo gedemonstreerd. Bauke en Berthine hebben van 10 uur 's morgens tot 5 uur 's avonds geen moment rust gehad aan deze tafel! Het ging maar door.


Zaterdag was ik nog wel op de Kreadoe te vinden, maar nu als bezoeker. Uiteraard moest ik zelf de beurs ook over. Mijn moeder was om 10 uur ook in Utrecht en toen konden we samen de beurs op. We hebben natuurlijk ook weer (te) veel gekocht. Mijn buit zie je hieronder... wellicht een beetje veel van het goede maar goed, het is maar één keer per jaar Kreadoe, toch dames?? En sommige dingen, zoals de Big Shot en wat stanzen stonden al langer op mijn verlanglijstje. Op de foto hierboven zie je trouwens de 'posters' van Magnolia. Wow! Nog nooit zo'n grote Magnolia poster gezien.


Vandaag ga ik maar eens lekker aan het knutselen met m'n nieuwe spulletjes en natuurlijk kan ik nu ook m'n blog een beetje bij werken. Deze week heb ik gelukkig niet veel verplichtingen. Kan ik lekker knutselen.

Nog een hele prettige zondag!

Groetjes Gerda

4 opmerkingen:

 1. Gaaf Gerda, toch de big shot aangeschaft! Veel plezier met je spullen!

  Groetjes Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo
  al veel gedaan met de bigshot?
  groetjes minie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie spullen gekocht op de Kreadoe, leuk je even te zien bij Creabest!
  Je kaartje hieronder is ook prachtig!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Gerda, ik vond het erg leuk om je weer te zien en veel plezier met je spullen (maar dat moet toch lukken)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen