Pagina's

vrijdag 21 oktober 2011

Vintage kerstkaart


Vandaag weer een hele andere kaart dan de afgelopen dagen. Eigenlijk had ik helemaal geen tijd om te gaan knutselen, ik moet eigen met de neus de studieboeken in. Maar ik heb toch nog een beetje tijd gehad om deze kaart te maken.

De kerstbomen van Magnolia had ik onlangs al een keer gekleurd en geknipt, maar is uiteindelijk niet op de betreffende kaart terecht gekomen. Ik wilde hem nog steeds graag gebruiken. Ook kon ik niet wachten om de klok van Tim Holtz te gebruiken. Onlangs heb ik op de beurs in Hardenberg een aantal uitgestansde klokken gekocht bij een stand daar. Voor mij ideaal aangezien ik nog geen stansmachine heb.


Voor de kaart heb ik papier van Marianne design gebruikt. Ik weet de naam van het blokje niet meer, maar er zit veel papier in met muzieknoten. Daarnaast heb ik gebruikt: roosjes, wondgaasje, filmlint van Tim Holtz, touw, perfect pearls, sticklers en kleine hulstblaadjes.

Dit weekend zal ik eens aan de studie gaan, maar ik zal stiekem ook nog wel tijd maken om nog even een kaart ik elkaar te knutselen.

Al vast een prettig weekend!!

Groetjes Gerda

4 opmerkingen:

 1. wat een prachtige kaart....
  en succes met de studie!!!

  fijn weekend annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende vintage kaart is dit geworden. Heel chique en stijlvol.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart met die kerstbomen!

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SCHITTEREND!!! Wat een pracht van een kerstkaart is dit!

  Groetjes, Laura

  BeantwoordenVerwijderen