Pagina's

zaterdag 10 december 2011

Blauwe kerstkaart

Goedemorgen,
De eerste gekleurde Magnolia heb ik gebruikt om er een blauwe kerstkaart van te maken. Donderdagavond had ik wat papier en spulletjes bij elkaar gezocht en vanmorgen heb ik in alle rust ;-) (Michael is nu aan het werk) deze kaart afgemaakt.


Voor de kaart heb ik drie stanzen van Magnolia gebruikt (vlinder, bloemen en border). De bloemen heb ik afgelopen weekend op marktplaats gekocht. Ik kon niet wachten om ze te gebruiken. Ik vind ze echt super!!


De kaart heb ik verder versierd met de bloemen van Wild Orchid Kraft, pareltje, een kantje met lint, sterretjes en een stuk kraft cardstock met daarop een stempel van Eline's winterhuis. Wat heeft zij toch gave stempels. Ook ronde stempel rechts is van haar.


Ik ga nu nog maar even boodschappen doen en vanmiddag komt familie voor onze bankstellen. Volgende week krijgen we namelijk onze bestelde hoekbank!! Joepie!! Vandaag wil ik ook nog een kaartje maken voor mijn opa. Hij is gisteren van de stoel gevallen en heeft hierdoor een 'gat' in z'n hoofd. Morgen maar even op ziekenbezoek.

Prettig weekend!!

Groetjes Gerda

4 opmerkingen:

 1. hele leuke kesrtkaart Gerda, ik hou ontzettend van blauw...

  gr annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een beauty geworden. Mooi hoor blauw, daar hou ik wel van.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een supermooi kaartje! Echt heel mooi!
  Groetjes Justine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtkaartje gerda! wat een leuke stempel heb je gebruikt, mooie layout en echt heel mooi dat blauw! beterschap voor je opa! fijn weekend!

  hugs, laura

  BeantwoordenVerwijderen