Pagina's

dinsdag 6 december 2011

Kado doosje


Goedemorgen,
Het heeft even geduurt, maar na een drukke week heb ik eindelijk weer tijd wat te plaatsen. De afgelopen week was weer druk en afgelopen weekend had ik migraine... ik had eigenlijk het hele weekend willen knutselen maar helaas. Nu de hoofdpijn weer weg is, kan ik weer volop aan de slag.

Tussen de bedrijven door had ik al wel een doosje klaar staan om ook weer te versieren. Ik vond het maken van het kadootje voor mijn moeder zo leuk dat ik meteen met de volgende ben begonnen.


Ik heb wederom het papier gebruikt dat geïnspireerd is door studio pip (te koop bij Pipoos). De stempels zijn van Magnolia en van Eline's winterhuis. Ik heb ik de vlindertjes gestanst met een stans van Magnolia. Dit heb ik gedaan uit glitterpapier (op één van de vele beurzen dit jaar gekocht, weet helaas :-( niet meer waar). Tenslotte alles versierd met bloemen van Wild Orchid kraft.

Ik zal vandaag al vast beginnen met een geboortekaartje voor goede vrienden. Ze is over twee week uitgeteld van de tweede, een jongen. Ik kan het kaartje al een heel eind klaar maken. Helaas moeten jullie wel wachten, want ik plaats hem natuurlijk pas als de kleine er is. Tot die tijd zal ik ook nog kerstkaarten maken, dus er komt vast nog wel weer wat voorbij op mijn blog.

Fijne dinsdag!

Groetjes Gerda

3 opmerkingen:

 1. hallo
  is mooi geworden kom hem nog wel even echt bewonderen
  groetjes mam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ij is weer heel mooi geworden. En wat een mooi sprekend papier. Ik houd wel van die kleurtjes. Schitterend versierd.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schitterend doosje heb je gemaakt! mooi die vrolijke kleuren!

  groetjes, laura

  BeantwoordenVerwijderen