Pagina's

zondag 18 december 2011

Kerststukje


Afgelopen week was weer zo'n week dat we elke avond niet thuis waren. Ik heb dus ook geen kaarten kunnen maken... :-(. Een van de avonden heb ik wel iets heel anders gedaan dan kaarten maken. Ik heb namelijk samen met collega's een kerststuk gemaakt. Gezellig kletsen en aan het einde van de avond met iets moois naar huis gaan.


Toen we weg gingen was ik nog niet zo tevreden over het stuk, maar toen hij uiteindelijk op de salontafel stond gaf het toch dat stukje dat ik eindelijk toch erg tevreden ben.

...en waar ik ook heeeeel tevreden over ben, of eerder heel blij mee ben is mijn vermelding bij The Sweet Stop sketch challenge blog. Met onderstaande sketch moest je een kaart maken. Mijn inzending was de Rode magnolia kerstkaart... joepie blij!


Ik zal komende week toch echt geboortekaartjes moeten maken. Een collega en een bekend van Zumba zijn inmiddels bevallen van Sander en Guus. En een goede vriendin staat op het punt te bevallen...

Fijne zondag!

Groetjes Gerda

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kerststuk heb je gemaakt! En die Magnolia kerstkaart is ook helemaal geweldig! Geniet van deze sfeervolle Kersttijd!

    Hugs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het een schitterend kerststuk. En je ziet het thuis waar hij moet staan, altijd het beste.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen